sunnuntai 2. joulukuuta 2012

BB :)
Noniin, se olis nyt sitten BB 2012 kausi tosiaan loppu. Teijahan sen sitten meni ja voitti.. Mun suosikki ihan alusta asti on ollu Jouko, eli sille oisin suonu kyllä voiton :) Teija oli alkukaudesta niin ilkee selän takana puhuja ja juonija, että siitä on jääny huono maku suuhun ja se on kestäny aina tähän loppuun asti vaikka Teija muuttukin hirveesti niiden muiden ''mammojen'' lähdettyä talosta. 
Iidassakin oli joku piirre mikä ärsytti, en vaan osaa sanoa mikä se oli. Varmaan ainakin se pomottaminen ja kaikessa johtajan roolin ottaminen. Markus taas puolestaan höpötti liikaa sitä jööteri -juttua ja pelehti liikaa Tean kanssa. Ei mulla sinänsä noita pareja vastaan mitään oo, mutta mun mielestä tommosella jatkuvalla pelehtimisellä ei ole kovin suurta viihdearvoa :) 
Tosiaan, pelehtihän se Joukokin Jonna I:n kanssa, mutta jotenkin Jouko osas antaa itestään silti jotain uloskin vaikka pelehti aika ajoin Jonnan kanssa.. 
Jos jotain huonoa Joukostakin pitää sanoa niin mun makuun sillä on kyllä aivan liikaa niitä tatuointeja :D mutta kukin tyylillään.. 

Kokonaisuutena kausi on ollu ihan ok, ei ehkä lempparikausi mutta ylitti odotukset kuitenkin (siinä vaiheessa kun taloon asteli yli tusina tyttöjä ja muutama hassu mies niin odotukset ei ollu kovinkaan korkeella).. Silmänruokaa olis saanu olla kyllä enemmän :D Tän kauden miesasukkaat kun ei omaa silmää juurikaan miellyttäneet. 
Saa nähdä jäikö tämä kausi viimeiseksi Suomen BB-historiassa, semmoisia huhuja kun on tuolla uutisissa pyörinyt. Toivottavasti BB nyt kuitenkin jatkuisi vielä, itsehän vihasin kyseistä ohjelmaa aina 2009 vuoteen asti, milloin katsoin ensimmäisen kerran kauden kokonaan. En siis ole ehtinyt vielä montaa vuotta nauttia ko. ohjelmasta, joten suotakoon mulle vielä iloa tästä ''aivot narikkaan -ohjelmasta'' ^^

Mutta nyt on aika heittää hyvästit BB:lle ainakin hetkeksi aikaa. Arki tuntuu varmasti iltaisin tyhjemmältä kun ei enää ole tuota bb:n katselurutiinia, mutta kylläpä se joulun jälkeen viimeistään on taas normalisoitunut :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti