tiistai 8. tammikuuta 2013

8.1.2013 :)

Reilun viikon tauko kirjoittelusta ja täällä ollaan taas :)
Uuden vuoden jälkeen tuli laiskoteltua ja huomenna olisi taas aika ottaa itseään niskasta kiinni sillä on aika palata koulun penkille.

Viime päivät oon harrastanut kuvansiirtoa, aiheena muumi :D Kaksi kuvaa valmiina, yksi pussukka kokonaan valmiina, toinen puolivälissä ja kaksi kuvaa kuivumassa.. oon nyt ihan hurahtanut :D Tosin saan varmaan heittää hyvästit askarteluille ja käsitöille nyt kun koulu alkaa, no jospa sitä edes viikonloppuisin jotain ehtisi väsätä :)
Pussukoista lisään kuvaa myöhemmin..

Sitten on taas käynnissä tämä sy-rinki, tällä kertaa ahnehdin ja osallistuin jopa KOLMEEN rinkiin, huh! Yleisrinkiin siis, sekä teemarinkiin (tässä kuussa teemana lastenvaatteet & tavarat) sekä arvorinkiin. Teemaringin paketti on täysin valmiina, yleisringinkin oli jo mutta tein pienen etikettivirheen kun liitin muumipussukkaan pitsiä, sen piti mennä sy:lle mutta huomasinkin että hän oli maininnut pitsin inhokikseen :D Kysyin kyllä vielä että onko se myös nauhana inhokki, sanoi ettei pieni määrä haittaa. Päätin kuitenkin pelata varman päälle ja tehdä uuden pussin ilman pitsejä :) Kyllähän noille pusseille aina käyttöä löytyy.. 


Sitten toinen hurahdus, MEANDI!! Mikä sinä on että lastenvaatteissa pitää aina olla joku hurahdus menossa.. ensin oli Hello kitty, sitten Lindexin vaatteet, sitten sieltä tarkemmin bamse ja nyt MEANDI.. en kestä, bamset nyt vielä oli kohtuuhintaisia mutta että pitikin mennä hurahtamaan tuommoiseen hintavampaan lastenvaatemerkkiin. 
Meandin lisäksi oon ruvennut ostamaan tytölle yhtäkkiä muitakin merkkivaatteita, kuten Gant ja Hilfiger, EI HYVÄ! :D

Tässä joitakin mun Meandi suosikkeja:

Voiko noista olla tykkäämättä? :D 
Yks positiivinen puoli, noissa pysyy arvo aika hyvin käytettynäkin ;)


Sitten vielä yhteen aiheeseen lyhyesti. Julistan nyt täälläkin että ollaan paremman puoliskon kanssa aloitettu kunto&laihdutuskuuri. Ei mitään karppausta tai sairaaladiettiä, mutta ollaan jätetty turhat rasvat, vaaleat leivät, ylimääräiset sokerit ym.. pois :) Eli meillä elellään nyt salaatilla, vihanneksilla, vaalealla lihalla jne. :D Kiloja ei vielä hirveesti oo lähteny, -10kg ois tavoite. Mutta huomasinpa tänään ilokseni yhden yllättävän asian. 5 päivän kuurin jälkeen multa on lähteny ''takajenkkakahvat'' kokonaan pois :D mitä ihmettä!! Eli selkäpuoli on nyt timmi, vielä kun mahan sais tiukaksi niin oisin tyytyväinen :)

Mutta nyt iltatoimille kun huomenna piiiitkä 9h koulupäivä :)

<3: Ssn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti