torstai 7. helmikuuta 2013

Kuulumisia pitkästä aikaa :)

Blogiin kirjoitus on viime aikoina ollut viimeisimpänä mielessä, sillä tässä on ollut kaiken näköistä muuta viime aikoina.. 

Ensinnäkin pikkuneiti on nukkunut todella huonosti, kiitos hampaiden puhkeamisen. Ainakin 5 hammasta sieltä on yhtä aikaa tulossa ja meillä on viime aikoina noustu ylös 3-4 aikaan eli jaksaminen on ollut aika tiukassa :D Koulunkin puolesta hommaa on riittänyt aivan liiaksi.. niin sanottua omaa aikaa ei siis ole ollut juurikaan viime viikkoina. 

Pikkuneiti lähti isin kanssa toissapäivänä mummolaan, että saisin tehtyä hommia rauhassa ja vähän levättyäkin.. tosin asiat eivät menneetkään ihan suunnitelmien mukaan :D 
Samana iltana kun muu porukka lähti, sairastuin mahatautiin ja pari yötä on nukuttu nyt huonommin kun neidin kotona ollessa.. eli se siitä lepäilystä :D nyt olo alkaa olla jo vähän parempi, mutta väsymys painaa edelleen. Minähän reippaana nousin tänään ennen kahdeksaa koska meille piti jonkun remonttireiskan tulla korjaamaan seinien halkeamia, vaan eipä näkynyt. Mun tuurilla se pamahtaa huomenna paikalle sitten ennen kukon laulua :D 

Siirrettiin typykkä (1v 4kk) vihdoin omaan huoneeseen nukkumaan. Makkari sai samalla uuden ilmeen:Nyt pystyy telkkariakin katsomaan ennen nukkumaan menoa ;)


Olohuoneeseen puoelstaan on pitkään ollut etsinnässä uusi sohvapöytä. 
Meillä on tähän asti ollut tuo Ikeasta ostettu puoli-ilmainen lack-sohvapöytä. Se on ollut meillä nelisen vuotta ja ajanut asiansa opiskelija-asunnossa aivan hyvin, mutta siinä alkaa olla jo niin paljon kulumaa ja kolhuja että joutaa meiltä pois. 


Oulun seudun myydään/ostetaan/annetaan/vaihdetaan -palstalla on tämmöinen pöytä myynnissä:


Ikeaa tämäkin, tosin vähän hinnakkaampaa laatua. Mietinkin nyt että pitäisiköhän vaihtaa tähän malliin. Lasipöydänhän olen aina halunnut, tuo nyt ei ole täysin lasia mutta jotain sinne suuntaan kuitenkin :D Sopisi mitoiltaan meidän sohvan kanssa yhteen, tosin tuota pöytää saisi varmasti olla jatkuvasti pyyhkimässä pikkuneidin sormenjäljistä :D mutta olisihan tuo hieman tyylikkäämpi kun tämä meidän nykyinen sohvapöytä. Täytyy muutama päivä harkita ja pohtia tuota vaihtoehtoa.. 

Ja Ikeasta puheenollen, olisi NIIIN ihana päästä Haaparannan Ikeaan! <3 Oon kauan jo haaveillut reissusta mutta toistaiseksi rahaa on mennyt niin paljon muihin juttuihin että reissu on saanut siirtyä aina vaan.. Ehkä sitten kesällä vihdoin ;) 

Typyn huonekin on kokenut muodonmuutosta, mutta siitäpä en nyt kuvia laitakkaan koska mulla on käynnissä vaatekaappien supertyhjennys ja tytön huone toimii osaltaan myytävien vaatteiden varastona tällä hetkellä :D (=sekasorto!)


Mutta aiemmin esittelemäni maatuskalapaset ovat edelleen kesken (kiitos pienen virheen minkä tein, jouduin purkamaan 1/3 lapasta :D) Lapaset täytyisi saada valmiiksi hiihtolomaan mennessä, koska ovat osa äidin syntymäpäivälahjaa.. joten lähden tekemään niitä taas muutaman kerroksen eteenpäin :) 

<3 : Ssn

4 kommenttia:

 1. sinut on haastettu blogissani! :)

  VastaaPoista
 2. Teillä on tosi kivan näköinen sisustus! :) varsinkin toi makkari miellyttää mun silmää! :) ja etenkin toi teksti tuilla seinässä on ihana!:>

  http://mmilya.blogspot.fi <- saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäsit! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) ja kiitos kommentistasi, niitä ei olekkaan vielä blogihistoriani aikana tullut montaa :)

   Poista