sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Viikonlopun kuulumisia :)

Onpas ollut normaalista poikkeava viikonloppu.. pikkuneiti lähti yllättäen perjantaina mummolaan viikonlopuksi, joten oon viettänyt täysin lapsivapaan viikonlopun. Sitähän olisi voinut keksiä vaikka mitä jännää, mutta kiitos pakkautuneiden kouluhommien viikonloppu piti aikatauluttaa melko tarkasti.. 

Perjantaina: Saraellan kummisetä tuli yllättäen visiitille, oli yötäkin meillä ja olihan se hauskaa vaihtelua tähän harmaaseen arkeen. Jaksoin valvoa jopa puoli kolmeen, vaikka olin jo päivällä koulusta tultuani aivan poikki :D Sainpas perjantaina kouluhommiakin tehtyä, tosin kuuden jälkeen tuli muutama tekninen mutka matkaan ja hommat tyssäsivätkin siihen - toisaalta ihan hyvä niin maltoin vähän rentoutuakin pakon alla..

Lauantaina: äiti tuli käymään Oulussa, lähdettiin aamutuimaan kaupungille, kierreltiin kauppoja ja nähtiin jopa muutama tuttukin joita ei oltu nähty pitkiin aikoihin. Shoppailun päätteeksi mentiin ravintolaan syömään.. Kaupungilta tarttui mukaan neidille vaatteita (äiti sponsoroi :D), itselle huppari josta sain pulittaa 89e joten muuta vaatetta ei sitten tullut ostetuakaan, niin ja sitten vielä pentikistä liina meidän uuden arkkupöydän päälle :) 

Tässäpä tämä huppari, ihastuin siihen kyllä täysin <3 Enkä nyt pelkästään värinsä puolesta :D

Neidille lindexistä löytyi:
Äiti vaan totesi että onpas värikkäitä, mutta mun mielestä pienellä lapsella saakin välillä olla värikästäkin vaatetta. Saraella on vielä muutenkin niin värikäs ja eloisa persoona niin sopii nuo vaatteet neidille senkin puolesta :D 

Pöytäliinasta en laita kuvaa, mutta sen verran voin sanoa että se on Pentikin lintu -sarjaa ja oikeasti keittiöpyyhe.. mutta hyvinpä se istuu tuohon arkun päälle, menee aivan pellavaisesta pöytäliinasta ;D 

Illalla kaupunkireissun jälkeen tein muutaman tunnin taas kouluhommia eteenpäin.. yhdeksältä lähdettiin leffaan, käytiin katsomassa 21 tapaa pilata avioliitto. 
Tykkäsin kyllä, sai nauraa ja juonikin oli aivan hyvä. Rakastan erityisesti kotimaisia elokuvia, joten tiesin oikeastaan jo etukäteen että tuo ei voi olla huono. Varattiin paikat aika viimetipassa, joten oltiin rivillä 3. Onneksi paikat oli kuitenkin melko keskellä salia eikä niskakaan tullut kipeäksi ruutua katsoessa. Leffan jälkeen käytiin vielä hakemassa Kotipitsasta ruokaa, katsottiin päivän salkkarit ja nautittiin ruuasta jonka tiesimme olevan haitaksi laihikselle :D No mutta saa sitä joskus nauttia, ehtii sitä laihtua muunakin päivänä ;)

Tänään puolestaan heräsin taas jälleen kerran aikaisin vaikka olisi periaatteessa saanut nukkua kerrankin pitkään.. kouluhommiahan sitä piti taas alkaa vääntää että saisi stressin jo kuriin.. vaan ei vieläkään meinaa hellittää :D

Kohta täytyisi kääntää auton nokka kohti Kalajoki-Ylivieska akselia, haetaan neiti mummolasta ja käydään samalla toisessa mummolassa syömässä. 

Nyt kuitenkin valmistautumaan lähtöön, onpas kiva saada pikkuneiti taas kotiin <3 :)

- Ssn

2 kommenttia:

 1. Mekin käytiin "kolleegabloggaajan" kanssa katsomassa tuo elokuva, oli muuten sairaan hyvä suomalaiseksi leffaksi! :)

  Kiitos muuten haasteesta, yritän tehdä sen mahdollisimman pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kylläpä nämä kotimaisetkin elokuvatuottajat osaa välillä jopa yllättää :)

   Poista