torstai 10. tammikuuta 2013

10.1.2013

Kävin äsken hakemassa oman Tammikuun yleisringin paketin omalta SY:ltäni.. Paketti oli aivan täydellinen, en tajua miten joku mulle tuntematon henkilö voikin koota niin mulle sopivan paketin! En varmaan itekkään olis niin hyvää osannut itelleni koota. Nyt oon aivan onneni kukkulalla :D Paketti näytti siis tältä:


Paketti sisälsi siis:

<3: Ompelutarvikkeille rasian, sekä rasian sisälle läjän ompeluun tarvittavia välineitä, tulee kaikki kyllä niin tarpeeseen :)

<3: Magneettivalokuvakehys, aivan ihana! Aloin heti etsiä sopivaa kuvaa siihen ;)

<3: Blingbling valokuvakehys, aivan ihana sekin! Ja tuon paketissa olleen maatuskakortin laitoin kehyksiin ja kehys päätyi pikkuneidin lipaston päälle :)


<3: Cupcake juttuja: askarteluun tuommoisia pieniä cupcakeja, sitten naulakko sekä kaksi magneettia, nam :)

<3: Sitten vielä värikkäitä sisustustarroja pikkuneidin huoneeseen, sopii hyvin neidin huoneesta jo löytyviin pöllötarroihin :)

                                                 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tänään on ollut oikee tehopäivä, heräsin aamulla pirteenä. Olin sen verran ajoissa hereillä että ehdin jopa pestä pyykkiä ja tiskejä ennen kouluun lähtöä. 8-12 olin koulussa ja kotiin tultuani pesin vähän lisää pyykkiä, kokkasin ja sitten aloin ompeluhommiin. Kauan suunniteltuja muumipussukoita tein taas lisää, nyt on kaksi pussia valmiina ja yksi puolessa välissä :) 
Tämmöisiä niistä siis tuli: Ajattelin tehdä pusseja muistakin aiheista, Marilyn on yks ehdoton mistä pitää tehdä ;) Sitten tietenkin omista kuvista kokeilen tehdä jotakin kunhan vain ehdin painaa lisää kuvia :)Koulu pitää kiireisenä heti alkuunsa, ihan liikaa olis tekemistä mutta pitää sitä välillä muutakin touhuta ettei aivan uuvu :) Huomenna tosin ajattelin lintsata (toivottavasti opettaja ei lue tätä :) niin kovin tylsältä tutkimuskurssin tunnilta ja jäädä kotiin paiskimaan harjoitteluraporttia ja sosiaalipedagogiikan ryhmätyötä. Niin kovin mielenkiintoisia nekin, huoh :D Noh hiihtolomaa odotellessa, meidän olisi tarkoitus siis silloin lähteä Leville <3 Tosin en tiedä onko mulla edes hiihtolomaa :D Noh, jos ei ole niin otan omaa lomaa ;)

Laihdutuskin on sujunut kohtuudella edelleen, tuntuu vain että koko ajan on nälkä :D ennen pystyin olemaan vaikka koko päivän syömättä, tuntematta nälkää ollenkaan. Mikä siinä on että nyt kun laihduttaa niin tarttis syödä koko ajan jotain ja jatkuvasti saa nähdä nälkää :D 

Mitäs vielä.. Ei tule mitään nyt mieleen :D Kovasti tässä ensi viikkoa odotellaan, nimittäin ihanat ja niin tuiki tärkeät Salkkarit jatkuu taas ^^ Elämä onkin ollut ihan sekaisin ilman tätä jokapäiväistä salkkarirutiinia.. Ainiin, kävinhän mä kaverin kanssa leffassa viime reilu viikko sitten kattomassa tuon Nightmare leffan.. Sitä kun on niin kovasti haukuttu niin mietin että kannattaakohan tuota nyt edes kattoa. En tiedä oonko hullu vai mitä mutta mun mielestä se oli ihan hyvä ja juonikaan ei ollut ennalta arvattavissa. Ei se nyt tietenkään ruotsalaisille dekkareille pärjää, mutta ei kai tv-ohjelmaan perustuvalta leffalta semmoista voi odottaakkaan :D Teiniejähän se oli koko leffateatteri täynnä, en tiedä oonko itekkin sit viel vähän teini kun tykkäsin leffasta :D Siellä söin muuten viimeset ihanan keltaset popparitkin ennen diettiä, ja kyllähän ne maistui taas pitkästä aikaa :D <3 


Mutta josko sitä ahkeroituis ja tekis vähän koulujuttuja vielä näin illan päätteeksi :)

- Ssn :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti