perjantai 14. joulukuuta 2012

14.12.


Päivittelenpäs taas pitkästä aikaa vähän ystäväringin juttuja ja sitten vähän muutakin :) 
Pari päivää sitten tuli Arvoringin paketti, joka sisälsi: Iittalan tuikkukippoja joita kerään <3 (sitten kun mulla on se lasipöytä olohuoneessa niin niitä on kiva polttaa siinä :)), salmiakkirasioita ja turkinpippureita.. molemmat mun lemppareita ;) 

Tänään oli myös yleisringin lahjojen viimeinen lähetyspäivä, saa nähdä onko oma ystäväni myöhässä lähetyksen kanssa koska ainakaan vielä ei pakettia ole merkitty lähetetyksi ja sääntöjen mukaan tämän päivän postiin olisi pitänyt ehtiä mukaan.. Tosin mua nyt ei haittaa vaikka vähän myöhästyisikin :)

**

Sitten muihin aiheisiin :) Mulla oli siis tänään viimeinen päivä töissä, haikein mielin lähdin pois.. ne mummot on niin ihania <3 :) Lupasin kyllä Saraellan kanssa mennä niitä moikkaamaan alkuvuodesta, että ei sentään jäähyväisiä vielä jätetty :) Tammikuussa takaisin siis koulun penkille, saa nähdä miten sitä taas sopeutuu opiskeluun :D 
Mutta ihana fiilis kun joululoma alkoi, tytöllä on vielä ensi viikko hoitoa joten mulla on päivät omaa aikaa ;) Vielä muutamat jouluostokset on tekemättä joten jospa ne hoituisi alkuviikosta. 
Aion ottaa kaiken ilon irti ;) 
Saraella oli tänään varahoidossa suurpäiväkodissa, missä on useampikymmenen lasta hoidossa. Kyllä huokaisin helpotuksesta ettei tyttö joutunut sinne syksyllä vakituisesti, huhhuh mitä menoa kun vertaa perhepäivähoitoon! Päivähoidossa ei IKINÄ ole ollut mitään ongelmaa, ei pienintäkään. Saraella oli YHDEN päivän päiväkodilla, kun hain tyttöä niin kaikki oli hukassa! Suurin osa tavaroista onneksi löytyi, mutta siinä päivän aikana ehti mennä jopa kahdet villasukat hukkaan niin ettei niitä enää löytynyt, hmph! Siinä kun sukkia etsittiin niin eräässä pussissa oli tutun näköiset kengät, kysyin sitten hoitajalta että mahtaakohan nämä olla meidän, vastasi vain että ''en tiedä voihan ne ollakin jos tutulta näyttävät''. Ja villasukista sanoi vain tyynesti että harmi, ne on mennyt varmaan jonkun toisen matkaan vahingossa. Joopajoo. Niin ja varavaippoja kun käskettiin ottaa mukaan niin hakiessa varahoitaja kertoi että vaippoja on mennyt aika paljon kun joku muu hoitaja oli luullut vaippoja omikseen koska olivat samanlaisia, ja käyttänyt niitä sitten omille hoitolapsilleen. Onkin todella harvinaista käyttää liberon 5-koon housuvaippoja!! :DD 
Noh, kaikesta huolimatta, päivä oli muuten sujunut hyvin ja kaikki kovasti kehuivat neitiä reippaaksi ja hurmuriksi. On ilmeisesti siis valloittanut kaikkien hoitajien sydämet siellä :P Ensi kerralla kun tiedän että päiväkodille menevät, nimikoin kyllä KAIKKI tytön tavarat. Vaipatkin :D (ei muuta kun permanent-tussilla nimi persuukseen joka vaippaan ;)) 

Nojoo, mutta nyt nauttimaan kerrankin vapaasta viikonlopusta <3 Seuraava kirjoitus käsitteleekin sitten meidän kotia, mistä mainitsinkin jo aiemmin :) 

<3 Ssn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti