tiistai 4. joulukuuta 2012

4.12.2012

Taas on muutama päivä vierähtänyt viimeisimmästä blogitekstistä, kyllä aika menee nopeesti :o Osasyy siihen on varmaan sekin että mulla tosiaan eilen oli vapaapäivä, joka tuntui taas kerran ihan liian lyhyeltä :( Painelin heti aamusta Zeppeliiniin ostoksille, sillä uudet joulukuun salainen ystävä -ringit ovat alkaneet. Osallistuin tosiaan ahneesti kahteen rinkiin ja päätin koota paketit yhdellä kertaa jotta olisi yksi stressi vähemmän :) Tällaiset paketit sain koottua:


* Joulukuun yleisrinki (lahjan minimiarvo 10e +pk)Tuolla 10e:n summalla ei kovin ihmeitä saa aikaan, vaikka summan ylittäisi reilustikkin. Ystäväni tykkäyslistan pohjalta päädyin kuitenkin hankkimaan Muumi peltirasian, söpöt pöllökorvikset ja sellaisen pienen maalaisromanttisen metallisydänkyltin jonka tosin ehdin suojata kuplamuovilla ennen kuvan ottoa. Tämä löytyy siis purkin sisältä :) Koska ystäväni ilmoitti tykkäävänsä pöllöistä, tekaisin myös tuollaisen pehmopöllön. Kaavan revin omasta päästä ja koska valmistukseen ei ollut kauaa aikaa jotta paketti ehtisi saman päivän posteihin niin tuotos on sen mukainen :D 


* Joulukuun arvorinki (lahjan minimiarvo 25e+pk)Tähän pakettiin sain mahdutettua sentään jo aika paljon enemmän tavaraa (tosin en tarkkaan laskenut paljonko tuo 25e ylittyi, mutta ainakin +30e tuli sisältö maksamaan). Tuo ruskea pehmopöllö eksyi vahingossa kuvaan, vaikka menikin toisen ystävän pakettiin. Tähän pakettiin valmistin samanlaisen pinkin, koska sattumoisin myös tämä ystävä ilmoitti tykkäävänsä pöllöistä. Hänen tykkäyslistan luettuani päädyin sisällyttämään pakettiin pehmopöllön lisäksi Pantteri karkkeja, Pez hahmon karkkeineen, Ainu pupun, Läkerol Puh pastilleja, Muumilakua ja tikkareita, Muumi peltirasian, HK huulirasvan sekä askartelupaketin & nauhoja. Toivottavasti ystävä tykkää, sillä jouduin melkein joka osan hakemaan eri kaupasta (=aikaa meni ja vaivaa on nähty :D)

Tässä vielä nämä pöllökaverukset jotka tekaisin puolihutiloiden..


Säästin kaavat, sillä varmasti tulen tekemään enemmänkin noita pöllöjä tulevaisuudessa :) 

Piparkakkutalo ei varmaan tänäänkään vielä valmistu. Vaikka olen taas kaksi seinää koristellut  niin yksi on vielä koristelematta. En tietenkään tajunnut ettei vastakkaisia seiniä voi koristella peräkkäin jotta kuorrute ehtii kuivua ja taloa kärsii käännellä tarpeen mukaan :D No mutta huomenna se varmasti valmistuu :)

Huomenna äiti tulee yöksi ja vahtii torstaina Saraellaa, sillä mulla on yllättäen taas töitä. Toivotaan vaan ettei tuon flunssan lisäksi meille kulkeudu vielä mahatautikin, sillä typyn hoitaja laittoi juuri viestiä että perheessä missä tyttö on hoidossa, oli tänään sairastuttu kyseiseen tautiin. Ja mä kun niin kammoksuin perjantaita kun joudun viemään tytön isoon päiväkotiin varahoitoon. Turhaan kammoksuin kun näköjään pikkuryhmissäkin taudit leviää :/

Niin ja tuosta flunssasta, tietenkin mun tuurilla just kun oon tytön ja koirien kanssa keskenään ja mies on ihan eri maassa niin meillä sairastutaan. Oon tänäänkin nukuttanu tyttöä jo parisen tuntia ja vieläkin se tuolla kitisee ja yskii vähän väliä :/ Itelläkin on kieltämättä flunssainen olo, mutta eipä auta olla pois töistä että saa tunnit täyteen :) Onneks enää tää ja ens viikko, sitten saa huokaista hetkeksi :) Mulla ei ehdi olla ns. laatuaikaa nykyään enää ollenkaan päivän aikana kun koko ajan saa juosta tukka putkella tekemässä jotain :D Nytkin pitäis olla käyttämässä koiria ja käydä sen jälkeen suihkussa, mutta kuulostelen tässä milloin tyttö nukkuis sen verran sikeesti että uskaltais lähteä tuohon lähimetsään :)

Että semmosta :D toivotaan ettei mikään mun tän viikon bloggauksista liity mitenkään mahatautiin & meihin, sitä en kyllä enää tähän päälle kestäis :D tää flunssakin jo riittää!

TERVEisin: Ssn c(;Ei kommentteja:

Lähetä kommentti