lauantai 10. marraskuuta 2012

Esittäytyminen :)

Tarkoitus olisi nyt siis aloittaa blogin kirjoittaminen ihan oman elämäni ja ajatuksieni pohjalta :) Vaikka kirjoitan tätä blogia itseni vuoksi, niin voisin silti esittäytyä ja kertoa vähän taustatietoja siltä varalta että joku ehkä joskus sattuisi lukemaan tekstejäni :)

Olen siis Susanna, alunperin Vaasasta päin kotoisin mutta nykyään asun Oulussa. Olen 22-vuotias 1-vuotiaan tytön äiti :) en siis mikään teiniäiti, mutta nuori äiti kuitenkin.. Asun lapseni ja hänen isänsä kanssa paritalonpätkässä ja meillä on kaksi koiraa. Melkeinpä siis tämä perus perhekuvio: lapsia, koira, rivitalonpätkä ja farmariauto :D Naimisissa emme ole mutta kihloissa kylläkin. Sain lapsen kesken opiskelujen, joten jouduin pitämään välivuoden. Olen jatkanut nyt syksyllä opiskelujani, minusta tulee siis sosionomi joskus kunhan valmistun oamk:sta :)

Sitten blogin otsikon pohjalta muutama sana. Tuo ''If you don't live for something you'll die for nothing'' viittaa omaan elämääni ja siksi tämä lause on blogissani myös otsikkona. Ennen tytön syntymää elämä oli lähinnä semmoista pintaliitoa, elettiin hetkessä.. Mutta pikkuneidin syntymän jälkeen kaikki selkeni ja oivalsin jotain suurta: elämääni syntyi tarkoitus, iso syy miksi elää: minua tarvitaan. Se tärkeyden tunne! Jokainen äiti varmasti tietää mitä tarkoitan :)

Varmasti blogikirjoituksieni varrella saatte musta lisää tietoja (jätän tuon minättelyn nyt tässä vaiheessa jo pois ettei mene liian viralliseksi :D). Kirjoittelen tosiaan ihan fiilispohjalta niitä sekä näitä, sillä mitään teemaa en blogiini halunnut ottaa. Jos nyt jokin teema pitää kuitenkin nostaa esille niin varmasti väkisinkin se on ''nuoren äidin arki ja ajatukset''. 

Eli tältä pohjalta lähdetään. Tervetuloa lukemaan blogiani, tästä se lähtee! :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti