keskiviikko 28. marraskuuta 2012

pakkasterveisiä

Heipä hei taas :) Tämä viikko on taas puolivälissä ja paljon on ehtinyt tapahtua. Meidän viikko alkoi hyvinkin vauhdikkaasti ja toisaalta ikävästikin kun mun niin niin rakas pieni Mindy (/Minttu) koira meni sunnuntaina hukkaan. Tultiin illalla kaupasta ja vielä kahdeksan maissa näin sen sisällä, mutta joskus kymmenen jälkeen kun aloin ruokkia koiria niin Minttua ei näkyny enää missään.. kierrettiin kaikki huoneet ja tarkistettiin sohvan, sängyn ym. aluset. Lopulta jouduttiin toteamaan että se on päässy jossain vaiheessa karkuun (ei tosin tiedetä vieläkään missä vaiheessa). 
Lähettiin sitten etsimään Minttua, Miksu (se mun parempi puolisko ;)) kierteli autolla ja mä kävellen tästä ihan läheltä. Ei havaintoa. Meinas tulla jo itku ja hätä, uskoin etten näkis sitä pikkusta enää koskaan. No kohta kuitenkin joku koputti ja menin ovelle.. se oli naapuri olla ONNEKSI oli mulle sentään jotan kerrottavaa. Joku mies oli seurannu Minttua pitemmän matkan ja lopulta Minttu oli menny naapureiden oven taakse (reppana luuli varmaan olevansa kotona). Siitä se oli juossu takapihalle ja tää mies oli sitten menny naapureiden ovelle sanomaan et niiden takapihalle meni joku koira mitä se on seurannu. Naapurin ukolla ei jostain syystä tullu mieleenkään että se ois meiän koira, vaikka 2v ollaan tässä asuttu ja ne asuu ihan tossa meiän vieressä. Tää naapurin mies oli kuitenkin antanu tälle Minttua seuranneelle miehelle Oulun eläinkodin numeron kun mies sanoi soittavansa sinne ja ottavansa Mintun mukaansa. No mä sitten soitin sinne ite joskus puoli 11 aikaan illalla ja sinnehän Minttu oli just haettu. Voi mikä helpotus se oli :) Seuraavana päivänä sitten haettiin pikkunen pois sieltä ennen kun menin töihin, yli 50e tuli maksamaan tää Mintun karkurireissu, mutta pääasia että saatiin neiti takasin kotiin ja vieläpä ehjin nahoin :) Harmi vaan ettei se mies ollu jättäny yhteystietojaan, olis ollu kiva kiittää :) Minttu oli loppupäivän väsynyt maailmanmatkaaja, raukka ei oo varmaan saanu nukuttua siellä hoitolassa :( Mutta loppu hyvin kaikki hyvin!


Nyt muihin aiheisiin :D Tiistaina ei tapahtunu mitään ihmeellistä, perus päivä :) Jos nyt jotain erityistä tehtiin, niin käytettiin me typy ensimmäistä kertaa saunassa. Tykkäsi kovasti eikä olis millään halunnu lähteä poiskaan :D taitaa tulla kova saunoja tuosta tytöstä.
 Tänään mulla oli taas vapaapäivä, jonka hyödynsin kyllä tehokkaasti. Vein Saraellan aamulla hoitoon, jatkoin pari tuntia vielä unia sohvalla ja 11 aikaan nousin ylös, laitoin itteni ihmisen näköiseksi ja lähdin kaupungille :) Tarkoitus oli ettiä typylle joku puku joulukorttikuvaa varten & tonttulakki. En halunnu mitään perus tonttupukua, joten päädyin lopulta H&M:stä ostamaan sellaisen punaisen mekon missä on rusetti edessä. Siihen ostin erikseen tonttulakin ja valkoiset sukkahousut :) Tällä viikolla olis sitten tarkoitus ottaa se joulukorttikuva, jos suinkin vain ehditään. 
Kaupungilta tarttui toki muutakin mukaan, taas parit joululahjat (Saraellalle kaksi ja Miksulle myös kaksi), itelleni ostin villapalmikkoneule legginssit & yöpuvun ja löysin vihdoin ne talvikengät! :)) en lisää niistä nyt erikseen kuvaa, mutta ne on sellaiset beessin väriset mokkakengät missä on semmoiset narut &pallukat päissä :D Littana pohja kerrankin, eikä varmasti oo liukkaatkaan! ;)  Ostin myös kasan askartelutarpeita (tarkoitus olis koristella pilttipurkkeja ja tehdä tuttinauhoja myyntiin taas pitkästä aikaa). 

Nyt illalla otettiin Miksun kanssa vähän lapsivapaata aikaa ja lähdettiin syömään (taas kerran Parillaan). Miksun kaveri hoiti Saraellaa, vähän kyllä mietitytti että miten ne pärjää ja miten Saraella käyttäytyy.. mutta tosi hyvin niillä oli mennyt onneksi :) Ruoka oli hyvää ja me nautittiin kun saatiin kerrankin hetki olla jossain ihan vaan kahdestaan.. Tämmöseen vois vaikka tottua ;) 
Päivän kruunas taas kerran salainen ystävä ringin paketti, tällä kertaa kyseessä oli Minimani rinki (eli lahjan max. arvo 5e + pk). Sain ihanat lapaset sekä kaksi tuoksukynttilää. Lapaset tuli kyllä heti käyttöön, kun tuo pakkanen pääsi aika pahasti yllättämään ja käsiä tosiaan paleli :DNyt riennän tekemään iltarutiineja, sitten nukkumaan että jaksaa huomenna taas puuhailla mummojen parissa :D 

xoxoxoxo Ssn :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti