torstai 29. marraskuuta 2012

Pilttipurkit hyötykäyttöön :)

Näin lapsiperheessä niitä pilttipurkkeja kertyy järkyttävät määrät ja tuntuu hullulta heittää niitä menemään. Siispä oon yrittänyt keksiä mitä niille voisi tehdä.. Tässä inspiraatiokuvia :)

Yhden purkin koemaalasin jo äsken, saa nähdä mitä saan purkeista lopulta aikaiseksi :) Harmikseni sain huomata että Sinooperin askarteluvalikoima on supistunut huomattavasti sen jälkeen kun sinne tuli tuo kodinsisustuspuolikin :( Saippuoita olisi myös tarkoitus tehdä vielä ennen joulua, mutta sieltä oli niiden tekoon tarvittavat aineksetkin ihan lopussa. 

Yksi inspiraatiokuva oli kyllä ylitse muiden:


Ei sitä tiedä vaikka tuollaisiakin tulisi kokeiltua :D 

Käsityökärpänen on selvästikkin purrut mua, tekisi mieli tehdä tytölle vaatteita, tuttinauhoja & hanskaklipsejä, patalappuja matonkudekoreja ja vaikka & mitä muuta.. kun vain olis aikaa :)
Noo mutta harjoittelun loputtua aikaakin varmasti on enemmän, että keväällä tänne varmasti ilmestyy monenlaista asiaa käsitöistä - onhan se mulle sentään rakas harrastus. Viime aikoina se on supistunut ikävä kyllä vain sukkien kutomiseen. :( 

Mutta nyt takaisin pilttipurkkien pariin :) -->2 kommenttia:

  1. Aikaisemmin olet nähnyt nuo possut vain muovipulloista tehtyinä ja harmitellut, kun ei enää ole pantittomia muovipulloja itsellä jemmassa .. Pilttipurkkeja sen sijaan on :)

    VastaaPoista
  2. Noniin, ei kun sitten niistä possuja värkkäämään ;) tuo voisi olla nimittäin hyvä joululahjaideakin, jos lähipiiristä löytyy lapsukaisia :)

    VastaaPoista