torstai 15. marraskuuta 2012

Shoppalua ja kompurointia :)

Päivä vietetty kaupungilla ja monta kassillista tarttui ostoksia matkaan :) Päätarkoituksenani kaupunkireissulla oli löytää olohuoneeseen limenvihreitä ''sisustuselementtejä'', jotta olkkari saisi vihdoin uuden ilmeen :) tämä muutos juontaa juurensa siis siitä, että jouduimme luopumaan ainakin toistaiseksi olohuoneessa olleesta mustasta karvamatosta, koska kiitos koirien superpahan karvanlähdön matto oli aina harmaan karvapeitteen alla. Vaihdoimme käytännön syistä limenvihreään karvamattoon, siinä ei koirankarvatkaan näy niin häiritsevästi. Olohuoneen liila ilme ei kuitenkaan enää sopinut tämän uuden maton kanssa, joten koko sisustus meni siltä osin uusiksi. Tässä kuvia löydöksistäni:


Tosiaan vihreä matto ja tuo liina meiltä löytyi jo ennestään, mutta Tiimarista ja Anttilasta löysin limenvihreitä tyynyjä (tummempi takana Anttilasta, edessä näkyvät Tiimarista). Mukaan tarttui Anttilan reissulta myös tuo ihanaakin ihanampi Marilyn -tyyny joka toimii nyt siis pienenä kivana yksityiskohtana uudessa vihreässä olohuoneessamme :)Jyskistä puolestaan löysin nuo limenvihreät kangaskorit. Tasolla näkyvät tuikkukipot ovat tiimarista, rikoin kotiin tullessani jo yhden joten täytyi käydä vielä uusi reissu lähitiimarissa :D Huomatkaa tuikkukipon takana tuo salaiselta ystävältäni saatu Marilyntaulu, joka on vähän niinkuin kaverina Marilyn -tyynylle ;) Ai niin , ja oikeassa ylälokerossa oleva ovistopperikoira oli pakko saada Tiimarista myös mukaan, oli niin suloinen! Meillä tosin kaikki ovet pysyvät hyvin auki ilman stoppereitakin, joten koira saa toimia koristeena :)


Saraellan pakolliset tavarat olohuoneessa saivat siirtyä uuteen paikkaan etteivät kovin häiritsisi tuota vihreää teemaa, joten ne löysivät paikkansa ''olohuoneen reunalta'' olkkarin ja keittiön välistä :) 


Myös kylpyhuone sai uutta ilmettä, nimittäin Jyskistä ostin nuo kaksi isoa mustaa koria (pienet meillä oli jo ennestään) sekä ylhäällä näkyvät ruskeat pikkukorit. Niissä pysyy pikkutavarat hyvin järjestyksessä :) Vielä kun saan sen Marilyn suihkuverhon laitettua paikalleen ja pyyhkeet vaihdettua musta-harmaa-valkoiseen väriteemaan niin kylppärikin on sitten kutakuinkin valmis. Aion ainakin toistaiseksi luopua myös kylppärissä tällä hetkellä olevista pinkeistä matoista, koska ne eivät sovi suunnittelemaani mustavalkoiseen teemaan :D 

Sitten vaatepuoleen.. en tiiä miksi, mutta jotenkin mun on kauheen vaikee nykyään enää löytää semmosia vaatteita mistä oikeesti tykkäisin. Kai mulla sitten on vaan niin erilainen tyyli kun mitä tän päivän muoti on.. löysin kuitenkin yhen vaatteen itelleni, nimittäin semmosen jakkubleiserin (sihteerilook! :D). Se on tosin semmosta college-kangasta, että ei oo mikään puvun takki -tyylinen kuitenkaan. Mukavampi päälläkin kun vähän joustaa :) tässä siitä kuva:


Tuli vähän tumma kuva, mutta kai tuosta ideaa saa :) Samassa kuvassa näkyy myös glitterkynsilakat, mitkä ostin Seppälästä. (glitterlakat on mun suosikkeja!)

Sitten Saraellaan.. mähän lupasin että ostelen vaan itelleni, mutta kuinkas sitten kävikään .. Kaupungilta tarttui villatakki neidille (Lindexistä yllättäen :D) ja Stockmannille oli tullu joulukoristeita joten poimin sieltäkin muutaman jutun mitkä sopii neidin huoneeseen ihan ilman jouluakin :) Niin ja löytyipä Saraellalle semmoinen pehmopöllökin, joka menee joulupakettiin. Sitten innostuin menemään vielä kirppikselle, josta löysin lisää typylle tavaraa. Tässä kuvia:


Tuossa ensinnäkin villatakit mitkä neidille ostin, ylempi on uutena Lindexistä ja alempi kirpparilta pilkkahintaan ;)


Tässäpä ne joulukoristelöydöt, eli kimalleperhosia neidin verhoihin :) ja ihana posliininen balleriina.. en vaan voinut jättää sitä sinne kauppaan ;D

Saraellan huoneessa on pöllöteemaa, sillä seiniä koristaa tällaiset pöllösisustustarrat:


.... Siksi silmääni osui tuo Puttipajan pöllö, joka olikin sitten pakko ostaa neidille joulupakettiin:


Sitten vielä ne kirpparilöydökset, mähän tunnetusti rakastan Tilda -tyyliä yli kaiken, joten Tildahiiri oli pakko ostaa myöskin koristamaan neidin huonetta :) Lisäksi mukaan tarttui vaaleanpunainen kangaskori, joka saa kunnian toimia neidin huoneessa pikkutavaroiden säilytyskorina :) Tässäpä nämä:


Siinäpä ne taisi suurin piirtein kaikki ostokset olla.. tai ostinhan vielä alusvaatteitakin, mutta niitä en kyllä enää erikseen ala esittelemään :D 

Niin joo ja vielä tuosta kompuroinnista. Mun päivä tosiaan alkoi hyvin :D (en halunnu kertoa tätä heti alussa, mutta nyt voin sen jo tunnustaa). Olin viemässä typyä hoitoon ja lähdin sieltä, olin kattonu auton mittarista että ulkona on +4. Eihän mulla tullu siis pieneen mieleenikään että vois olla liukasta niin minähän sitten kaatua retkautin siihen asfaltille. Onneksi kukaan ei nähny (kai) :D Polvi ja käsi ruvella lähin sitten kotiin.. enimmät kivet kun kämmenestä keräs niin ei sitten loppujen lopuks pahoja vammoja jääny mutta ei ois kyllä ihan näin alkutalvesta tarvinnu tuon ensimmäisen kaatumisen tapahtua :D 
Kävi tuota toinenkin kummallinen juttu kun kaupungilta kotiuduin. NImittäin katoin autosta ajaessani pihaan että meidän ja naapurin postilaatikot puuttuu rivistä. Ajattelin sitten nopeesti mielessäni että taloyhtiössä tehdään varmaan jotain korjauksia niin niitä ruuvataan ilmeisesti paremmin kiinni. Asia valkeni mulle kuitenkin siinä vaiheessa kun hain postia. Meidän postilaatikko oli maassa, ihan lommoja täynnä ja autokatoksen seinästä (missä postilaatikot on kiinni) puuttui kulmasta pala. Joku oli siis ajanu meiän postilaatikkoja päin. Kävin sitten iltapäivällä vielä hakemassa Saraellan ja satuin törmäämään naapuriin kotipihalla (tähän  naapuriin siis jonka postilaatikko oli myös pudonnut). Toinen naapuri oli nähnyt miten postimies oli ajanut suoraan päin postilaatikkoriviä niin että postiauton sivuvilkkukin oli hajonnut.. ja sitten tyylikkäästi poistunut paikalta hiljaa mutta nopeasti :D Naapurinsetä oli ehtinyt hoitaa asiaa jo sen verran että oli soittanut pääpostiin, kuulemma huomenna ilmoittavat miten toimitaan :) Oletan nyt kuitenkin että sieltä korvataan tuo vahinko, sillä ei kyllä nyt kiinnostais alkaa uutta postilaatikkoa ostamaan vieläpä kun se on semmoinen lukittava versio eli ei ihan halvin postilaatikko mitä markkinoilta löytyy :D Nooh, saa postimies ainakin huomenna nousta autostaan jos aikoo saada meiän postit laatikkoon asti sillä se tosiaan lojuu ihan siellä maantasossa. Tai no saa nähdä ajaako se huomenna kenties koko laatikon vielä littanaksi :D 

Nojoo mutta tulipa pitkä postaus ja paljon kuvia.. Huomenna taas kukonlaulun aikaan ylös joten parempi lähteä iltatoimiin :) -->Ei kommentteja:

Lähetä kommentti