sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Loppuviikon kuulumisia :)

Viikko on vierähtänyt nopeasti ja en ole itse asiassa koneellekkaan pahemmin ehtinyt vaikka on ollut töistäkin vapaata. Perjantaina lunastin lupaukseni ja lähdettiin ystäväni Jossun kanssa vähän ulos :) Valmistautuminen oli hieman haastavaa kun piti saada pikkuneiti nukkumaan ennen lähtöä ja samalla yrittää laittaa oma ulkoasu kuntoon.. Yllättäen kaikki oli myös hukassa. Juuri sitä mekkoa minkä halusin laittaa ei löytynyt mistään (lopulta se löytyi keittiön tuolilta pöydän alta), ainoista kengistä mitä pystyin edes kuvittelemaan laittavani oli toinen pari hukassa (löytyi lopulta komerosta kaikkien tavaroiden alta, kun taas se heti löytynyt kenkä oli eteisessä), laukkua ei löytynyt (päädyin lopulta ottamaan pelkän lompakon) ja kaikki sukkahousut oli rikki (siis kaikki ne 15 mitkä löysin). Lopulta onneksi löytyi kuitenkin semmoiset mitkä olivat rikki vain jalkapohjasta :D Heti kun olin saanut tytön nukkumaan, tilasin taksin ja lähdin Jossulle. En ollut pahasti edes myöhässä, sillä oltiin sovittu että olen siellä noin 20-21 aikoihin ja olin noin 10 yli kahdeksan taksissa. Lähdettiin saman tien hakemaan Kauppurista ruokaa, sieltä saa maailman parhaat hampurilaiset <3 valikoima löytyy täältä: http://kauppuri5.fi/burgerit. 
Ehdittiin syödä ja rupatella hetki, sitten lähdettiinkin jo baariin. Mentiin teini-Tivoliin, koska siellä oli 23.00 asti ilmainen sisäänpääsy ja 23:15 asti ilmaiset juomat. Toki muut siellä oli keskimäärin 18-19 -vuotiaita, mutta ei se meitä haitannut :D oli siellä sitten onneksi muutama jopa meitä vanhempi tyyppikin. Koettiin itsemme kyllä ihan mummoiksi jo tuon ympärillä olevan teinijoukon keskellä, mutta myös siksi että meitä väsytti tolkuttomasti jo yhden aikoihin :D Päätettiin kuitenkin olla pitempään siellä, koska niin harvoin päästään yhdessä mihinkään. Mentiin lopulta sitten tanssimaankin, ja olihan meillä sitten loppujen lopuksi ihan kivaakin. Kolmelta lähdettiin pois ja menin suorilta käsin sitten kotiin. Oli kyllä ihana päästä omaan sänkyyn, ja nyt tuntuu siltä ettei taas ainakaan puoleen vuoteen ole tarvetta mennä baareihin :D Väsyhän se oli seuraavana päivänä kova, mutta nukuin parin tunnin päikkärit ja tänään oli myös harvinaista luksusta: sain nukkua 10-16. Kyllä teki hyvää ja olo on nyt kuin olisi uudelleen syntynyt! :P 
Huomenna alkaa taas uusi työviikko iltavuorolla, kolme viikkoa vielä töitä jäljellä ja sitten joululoma :) Parempi puolisko alkoi tekemään näin illan päälle vielä herkkua, mutakakkua <3 eli  herkkusuin saadaan viettää loppuiltaa :) 
Tästä tuli nyt tämmöinen hätäinen, kuiva ja kuvaton postaus :D mutta parempi kai tämäkin kun ei mitään :) Kirjoittelen lisää taas paremmalla ajalla! :)

- Ssn

2 kommenttia:

  1. Kiitokset ihanista paketeista ja oikein ihanaa joulun odotusta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppas hyvä, toivottavasti oli mieluinen :) Ihanaa joulun odotusta sinne teillekin! <3 ps. sait kunnian olla blogini ensimmäinen kommentoija :)

      Poista